Agilitysöndag

Agilityträning igår i ridhus, som alltid är jag väldigt nöjd över Tayra & Sues prestationer men igår gick det lite bättre än väntat så var verkligen super glad.

Tayra:
Gick snabbare & var mer fokuserad, hon hade även ett större framåt sug än tidigare & var allmänt super taggad. Hon till & med smög fram mot hindret i starten. De ska väl inte ses som positivt men på henne är det verkligen det, de visar verkligen att hon har fått tillbaka sitt gamla jag igen efter löpet. Då hon jämt blir som en käring några veckor före & efter löp.

Sue:
Herregud vilken fart den här hunden har, frågan är bara hur jag ska hinna med. Men ju mer träning vi får desto enklare blir det för hon får mer & mer hindersug & jag behöver inte hela tiden försöka vara före henne & visa vart hon ska. Ett tecken på det måste ju vara att jag fick kommentare igår om att det såg så enkelt ut när jag handlade henne fast det gick så fort. Så en stjärna i kanten till mig.

Nu längtar jag bara till det blir barmark så man kan träna mer på egenhand & att tävlingssäsongen ska sätta igång. Så ses vi ute på tävlingsbanorna i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0