Spårskogen

Idag har jag lagt årets första viltspår, Raxa och Lova blev det som fick spåra. Det här var Lovas förståa viltspår & Raxas andra. Men jag är säker på att det kommer bli många fler under spårsäsongen, Lova visade väldigt stort intresse och Raxa är en naturbegåvning i spårskogen. Jag kommer defenetivt lägga ner mkt träning med Raxa inom viltspår, målet innan sommaren är att erövra ett viltspårschampinat.
På resande fot

Just nu är jag (Hanna), Tayra & Sue påväg upp till Långsele för tt ha en riktigt träningsvecka. Vi ska bo hemma hos min vän Stina, så denna vecka kommer att bestå av massa träning & förhoppningsvis ska jag komma ihåg kameran så jag kan slänga in lite roliga träningsbilder här på bloggen sen. Vi ska även åka & kolla på Stinas valp som är ca.3 veckor, ska bli super roligt, snacka om att man kommer bli valp sjuk när man träffar småvalparna.

Nästa helg är agilityinstruktörsutbilning, så på söndag den 17:e april är jag fördig utbildad agilityinstruktör.
Agilitysöndag

Som varje söndag var jag även denna söndag på agilityträning med Tayra & Sue. Det var sista gången så vi hade en "tävling" vilket var super roligt. Fast både Sue & Tayra diskade sig så var jag hel nöjd.

Tayra gick verkligen hur bra som helst, hon diskade sig då hon tog ett hopphinder som inte skulle tas, men det gjorde mig inget så det visar att hon har fått mer driv & är mer självständig, det är precis de två sakerna som har fattats hos henne förr. Så nu gäller det bara för mig att skrika lite högre på henne inne på banan.

Sue diskade sig på däcket, då det hindret har börjat krångla jätte mkt med henne. För några veckor sedan var hon super säker på de hindret & nu hoppar hon överallt förutom där hon ska. Men det är bara att träna, träna ger färdighet.

Första tävlingen är inbokad maj & kommer att vara i avesta, fårse om jag lyckas få ner Stina ;)


RSS 2.0