vila sig i form

Haft ett litet blogg uppehåll men det har faktiskt inte hänt så väldigt mkt på hundsidan så det har inte funnits så mkt att skriva om.

Det som hänt är väl att Tayra har varit skadad men är nu bra & att resten av flocken har löpt så vi har mest tillbringat tid i skogen med långa promenader.Agility

Då var men anmäld till en till agilitytävling, 12 agusti åker vi till Mora på en klass 1 tävling. Blev några passbyten på jobbet så jag fick den 12:e fri, vilken blev super bra för min del.

Att åka iväg för en tävling som endast är den dag, kan ibland kännas lite meningslöst när man åker långt, men nu i Mora är det dubbla lopp i alla klasserna, Super !
Lova är även anmäld till hoppklasserna så vi får hoppas att tiden räcker till så hon hinner bli start klar för en klass1 bana.
Badgalning


Lilla Familjen!


Från vänster: Mamma Malou (Norrtjärns Ringamåla), Döttrar Troja (Norrtjärns Golden Gate), Freja (Norrjärns Brooklyn Bridge) & Pappa Leo (Haväng Chapeau de Napoleón N´Tjärn)

Swedish championRaxa plockade sitt tredje & sista Cert på helgens utställning i Alfta & är därmed Svenskchampion.

Tänk att den lilla skrutten som landade på arlanda skulle bli en sån stilig & duktig liten skyeflicka. Nu sicktar vi mot fler mål & framgångar.


RSS 2.0